Winnaars varen in formatie . . .

Zaterdag 25 mei werden de prijswinnaars van de PLUStival-loterij (november 2018)
getrakteerd op een ‘aangeklede’ sloepentocht door o.a. de Lierse wateren. De organiserende Seniorenraad Westland kreeg daarbij spontaan de medewerking van Kees Kornaat
(Watersportvereniging Westland), die vijf sloepen met schipper ter beschikking stelde. Ook Eric van Vliet, havenmeester van de haven in Schipluiden, ontving de gelukkige ‘opstappers’ en gaf een kennismakingsrondje weg ter verhoging van de feestvreugde. Molenaar Rob van Zeijl van de Groeneveldse molen (1719) was kort daarvoor al informatief in de weer geweest met uitleg over de unieke watermolen in Midden-Delfland. Onverwacht moest hij als BHV-er in actie komen, aangezien er een dame uit het molentoilet bevrijd moest worden. Geen ‘vuile wind’ was Rob te straf en in enkele minuten klaarde hij deze niet ingeplande klus.
Voorzitter Anneke van Vliet van de Seniorenraad dankte na afloop de ‘hulptroepen’, die bij deze tweede sloepentocht acte de présence hadden gegeven. Iedereen had genoten van deze gezellige vaartocht, waarbij de weergoden de deelnemers gunstig gezind waren.

(bron: Seniorenraad Westland)

2 reacties

    • Beste Kees,
      Dank voor je reactie. Ik zal het bestand doorzenden.

      GroeTon (ter Heijden)

Reacties zijn gesloten.