Vier het Leven matinee met jubileumshow van Joke Bruijs

Samen uit, samen genieten
`Samen uit, samen genieten´, dat is het motto van stichting Vier het Leven (Zie: Interessante links). Deze non-profit organisatie biedt ouderen (vanaf 65 jaar) uit het De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Wateringen en Kwintsheul de gelegenheid om onder begeleiding van een vrijwilliger te genieten van een film, concert of een theatervoorstelling. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door betrokken vrijwilligers.

Feestelijk matinee met Joke Bruijs op 18 juni.
Op zondag 18 juni a.s. verzorgt Vier het Leven een prachtige matineevoorstelling. Dit jaar staat Joke Bruijs op de planken voor de ouderen. Ze geeft een prachtige show in het Zuiderstrandtheater in Den Haag ter ere van haar 50-jarige jubileum. Deze fantastische vakvrouw neemt de gasten en vrijwilligers van Vier het Leven mee door haar carrière met muziek, anekdotes en grappige verhalen. Het rijke repertoire dat Joke tot haar beschikking heeft, varieert van Nederlands, Rotterdams en het American songbook. Herkenbare stukken mogen natuurlijk lekker meegezongen worden, maar stil genieten kan ook. Joke Bruijs, 50 jaar pure rijkdom.

Gaat u met ons mee?
Wilt u mee met Vier het Leven naar deze bijzondere jubileumvoorstelling op zondag 18 juni a.s.? U bent van harte welkom! Aanmelden kan via het landelijke (reserverings)nummer (035) 524 51 56, of per mail via info@4hetleven.

Bent u geïnteresseerd in onze overige programmering dan kunt u deze vrijblijvend aanvragen op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur via het landelijke (reserverings)nummer (035) 524 51 56. U hoeft geen lid te worden. Het programma wordt per post toegestuurd. Of kijk op www.4hetleven.nl. Deelnemers kunnen een keuze maken uit ons ruime aanbod van voorstellingen. De arrangementsprijs bestaat uit het toegangskaartje, consumpties, vervoer en bespreekkosten. Ouderen met een rollator of rolstoel zijn ook van harte welkom. Hiervoor verzorgen we aangepast vervoer als dat nodig is.

Hét perfecte cadeau, de Vier het Leven cadeaubon!
Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor een dierbare oudere? Wat denkt u van een gezellige en volledig verzorgde middag of avond met Vier het Leven? Ook iemand die nog niet eerder met Vier het Leven mee uit is geweest, kunt u hiermee verrassen. Vier het Leven zorgt ervoor dat de ontvanger alle benodigde informatie en een programmaboekje van zijn/haar eigen regio krijgt thuisgestuurd. U bepaalt de waarde van de bon, de ontvanger kiest de activiteit! De bon is eenvoudig te bestellen via www.4hetleven.nl

3 reacties

  1. Dear Michelle,

    Thanks for reaction!
    Westland-Greetings.
    Yours sincerely,

    Ton ter Heijden.

Reacties zijn gesloten.