Bewegen . . .

Bericht: Geachte heer/mevrouw,

Het belang van bewegen is nog nooit zo duidelijk geweest. Bewegen is goed voor de algehele gezondheid en verhoogd o.a. de weerstand.
Vooral voor mensen met de leeftijd boven de 50 jaar is het van belang om de weerstand te verhogen om bijvoorbeeld een besmetting met het corona-virus te voorkomen. Vandaar dat sportcentrum WestCoastGym een speciaal beweegprogramma aanbiedt voor deze groep.
Binnen ons sportcentrum hebben wij alle mogelijkheden om veilig te sporten. Graag vragen wij u om ons te helpen zo veel mogelijk mensen van boven de 50 te bereiken.
Binnenkort starten wij met een senioren-circuittraining op doordeweekse middagen. Hiervoor nodigen wij u en uw leden uit om een proefles bij ons te komen volgen. Kunt u uw leden vragen wie hier aan mee zou willen doen? Dan ontvangen wij hen graag binnenkort voor een gratis groepstraining.
Volgende week zullen wij u telefonisch benaderen om de mogelijkheden te bespreken en u meer informatie te geven over deze actie. Graag ontvangen wij van u de naam en contactgegevens van de persoon binnen uw organisatie die we hiervoor kunnen benaderen.
Samen houden wij onze ouderen gezond!

Met vriendelijke groet,

Moniek Lunenburg en Yvette Vergroesen
Groepslescoördinators WestCoastGym
Vlotlaan 412a
2681 TV Monster
Tel: 0174-247020