WestlandOntmoet!

Beste WestlandOntmoet’er,

Met elkaar slaan we al een aantal jaar veel op de trom om aandacht te geven aan de kwaliteit van kleine en laagdrempelige ontmoetingen. Die behoefte aan ontmoeten en de gezamenlijke strijd tegen eenzaamheid is de afgelopen periode meer en meer duidelijk geworden. Daarom nodigen we je uit om op gepaste afstand ook dit jaar mee te slaan op die trom. Want juist mét elkaar staan we sterk en zorgen we voor voldoende stof tot nadenken én voor de nodige gespreksonderwerpen, het hele jaar. Op die manier kan men elkaar veilig ontmoeten, toch beleven en extra ervaren.

De voorbereidingen voor de vierde, bijzondere editie van WestlandOntmoet zijn gestart en de datum is bepaald (namelijk van 24 september tot en met 4 oktober). De kickoff van het nieuwe ‘ontmoetingen-jaar’ willen we graag met elkaar beleven door middel van een gezamenlijke ontmoeting voor de ontmoeting-organisatoren van 2019, werkgroepen en stuurgroep!

Op donderdag 16 juli om 14.00 uur ben je van harte uitgenodigd op het Kerkplein in Monster voor een ontmoetingsborrel. We kunnen nog eens terugkijken op de afgelopen editie en met elkaar ideeën uitwisselen voor de mogelijkheden voor WestlandOntmoet 2020, van 24 september tot en met 4 oktober. Dat gepast ontmoeten doen we direct al op 16 juli met een mooie setting om met elkaar en met passanten in gesprek te komen.

Ontmoet jij ook mee op 16 juli om 14.00 uur? Graag zien we jouw aanmelding (door te antwoorden op deze e-mail) tegemoet. En om in de WestlandOntmoet-gedachte te blijven: welk hapje of alcoholvrije drankje neem jij mee voor de gezamenlijke ontmoeting?

Alvast dank voor jouw reactie.

Namens WestlandOntmoet

met vriendelijke groet

De stuurgroep van WestlandOntmoet