WestlandOntmoet gaat van start

Publicatiedatum: donderdag, 24 september 2020

Schermopname uit Westland report. Aftrap Westland ontmoet

Op donderdag 24 september gaat WestlandOntmoet van start. Tot en met 4 oktober zijn er allerlei activiteiten in alle kernen in Westland. Op www.westlandontmoet.nl vindt u wat er bij u in de buurt te doen is en of aanmelden nodig is. 

Gaat u mee wandelen, fietsen of doet u mee aan een andere sportieve activiteit? Wie neemt u mee naar de bingo in het wijkcentrum? Of gaat u liever fröbelen in het paper café of koffiedrinken bij het Taalcafé? 

Wie ontmoet u?

Spreek eens af met de buurman waar u normaal alleen naar zwaait of met een vriendin waarmee het contact de afgelopen jaren wat verwaterd is. En neem een leuk Ontmoetingsboeketje mee! Tot en met zondag 4 oktober staan we extra stil bij de kracht van een ontmoeting, maar ontmoeten kan natuurlijk altijd en overal, het hele jaar door. 

Ontmoeten: juist nu!

Ook wethouder Piet Vreugdenhil benadrukt het belang van een ontmoeting: “Juist in een tijd waarin gezelschap en ontmoeten minder natuurlijk zijn, is dat belangrijk. Een eerste mooie ontmoeting kan immers zomaar leiden tot waardevolle vriendschappen, of is op zijn minst een leuke ervaring in zichzelf, wat afleiding.”

Meer weten? 

Meer informatie over het Ontmoetingsboeketje en alle activiteiten om elkaar te ontmoeten staan op de website van WestlandOntmoet of volg WestlandOntmoet op Facebook

WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn. 

Bron: Gemeente Westland