Westland ontmoet . . .

De week van WestlandOntmoet is op 21 september feestelijk van start gegaan. De start vond plaats bij ISW Vakcollege Hoge Woerd, waar leerlingen van Zorg & Welzijn voor de buurtgenoten, ouders en grootouders een zelfgemaakte kop koffie en diverse lekkernijen hadden bereid. Wethouder Marga de Goeij ontving het eerste kopje koffie.
Het doel van WestlandOntmoet is dat verschillende doelgroepen met elkaar deelnemen aan een makkelijk toegankelijke activiteit. Denk hierbij aan het drinken van een kop koffie, een sportieve bezigheid of wat eten. Belangrijk is vooral dat men met elkaar in contact komt en ook na dat eerste contactmoment elkaar mogelijk nog eens treft. Jong en (wat) ouder ontmoetten elkaar bij de start op de school waar leerlingen vertelden over hun opleiding en de keuken lieten zien waar de lekkernijen bereid werden.
Tijdens WestlandOntmoet, dat van 21 september tot en met 1 oktober duurt, worden op veel plaatsen voor en door inwoners van Westland ontmoetingsactiviteiten georganiseerd.  Deelnemen aan een activiteit is veelal gratis, in sommige gevallen is aanmelden gewenst zodat men rekening kan houden met het aantal belangstellenden. Ga voor meer informatie naar www.WestlandOntmoet.nl en maak een keuze uit het gevarieerde aanbod van maar liefst 130 activiteiten. Men kan zo vaak meedoen als zij willen en ook zelf iets organiseren.
WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn.
Bron : WestlandOntmoet