Westland Ontmoet . . . 1 juni

We treffen elkaar weer, we spreken elkaar, we zien elkaar ‘in het echie’ en daar zijn velen heel blij mee. Maar toch blijft het belangrijk dat we oog houden voor elkaar en signalen van eenzaamheid goed oppikken. WestlandOntmoet blijft zich daar het hele jaar voor inzetten door de vele ontmoetingsactiviteiten in Westland overzichtelijk in beeld te brengen.

Graag nodigen we je uit voor de aftrap van WestlandOntmoet op woensdag 1 juni om 11.00 uur bij KMD in Wateringen en om samen in beweging te komen. We vinden het belangrijk om op een aantal momenten ook met jou daarover in contact te blijven en met elkaar te ervaren wat de kracht van ontmoeten is.

Daarnaast alvast goed om te melden dat we van 23 september tot 2 oktober 2022 onder de noemer WestlandOntmoet extra aandacht zullen besteden aan de ontmoetingen én aan het platform waarop Westlanders alle ontmoetingsactiviteiten in de regio kunnen aanmelden en vinden.

Tijdens onze aftrap willen we met jullie stil staan bij de kracht van gezamenlijkheid en sportiviteit als middel tegen eenzaamheid. Dit is voor jong en oud, valide en minder valide. Iedereen doet ertoe en dat komt in een positief klimaat goed tot zijn recht. Ook kijken we graag vooruit naar de kansen en mogelijkheden die we zien. Daarna komen we graag ook zelf in de benen en willen we met een clinic Walking Voetbal onder leiding van Theo de Reuver alle aanwezigen interactief laten ervaren wat we voor een ander kunnen betekenen.

Aftrap WestlandOntmoet

Datum                  1 juni

Tijd                        11.00 tot 12.30 uur (onder het genot van iets lekkers en een broodje achteraf)

Locatie                 KMD Wateringen, Heulweg 32A in Wateringen

Bron: Westland Ontmoet.nl