Van dakloos naar miljardair . . .

Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze ooit dakloos waren en in hun auto leefden om daarna miljardair te worden. Maar John Paul DeJoria (Los Angeles, 13 april 1944) is een van deze mensen. De nu 73-jarige DeJoria heeft volgens Forbes een vermogen van $3,1 miljard. Er zijn 3 simpele regels die hem leidde van de goot naar de top.

Regel 1: Verwacht altijd om afgewezen te worden
Er zullen altijd momenten zijn dat je wordt afgewezen. Je mag je daar niet door laten ontmoedigen. Je zal op deuren kloppen en deuren zullen gesloten blijven. Er zullen mensen zijn die jouw product of bedrijf niet goed vinden. Maar je moet even enthousiast en vol vertrouwen op deur 59 kloppen dan je op de eerste deur klopte.
Regel 2: Zorg dat je product of dienst de beste is
Denk er aan dat je niet in de productbusiness moet zitten, maar in de business waar klanten steeds terugkomen om je product of dienst aan te kopen. Werk hard om je producten of diensten de beste van de markt te maken.
Regel 3: Wees goed voor anderen
Wanneer je in business wil blijven, moet je niet alleen aan de klanten van vandaag denken, maar ook aan de klanten van morgen. Door anderen te helpen, creëer je toekomstige klanten en inspireer je jouw eigen medewerkers. Klanten verbinden zich graag met mensen en bedrijven die er zijn om anderen te helpen, om de wereld te redden en die een verschil willen maken.
Bron: CNBC.