Priklocatie Covid-19 Westland

Als er in Westland een coronavaccinatielocatie komt, dan is dat bij het gemeentehuis aan de Laan van de Glazen Stad of het nabijgelegen Behandelcentrum in Naaldwijk.

Dat heeft wethouder Piet Vreugdenhil donderdag 4 februari gezegd in een interview in het WOS-radioprogramma ‘Maarten in de Middag’. “Dit zijn de twee opties die we bespreken met de GGD, maar ik kan nog geen definitief uitsluitsel geven”, zegt Vreugdenhil. Hij voert nu voorbereidende gesprekken met de GGD. Begin maart moet er duidelijkheid zijn. “Als we kiezen voor de plek die we nu op het oog hebben, kan het heel snel gaan. Er hoeft geen tent voor opgezet te worden.”

Westlanders die zich willen laten vaccineren tegen het coronavirus, moeten nu vaak naar het ADO Stadion in Den Haag, maar bijvoorbeeld ook naar het Rode Kruisziekenhuis. Zelfstandig wonende 85-plussers kunnen zich sinds gisteren laten vaccineren. Ouderen die niet zelfstandig naar de priklocatie kunnen komen, kunnen contact opnemen met de gemeente Westland. Die zorgt dat er vervoer wordt geregeld.

Bron: WOS