Ontmoet elkaar . . .

Goedemiddag,

Graag nodigen we je uit voor de virtuele aftrap van WestlandOntmoet op dinsdag 16 maart om 10.30 uur. WestlandOntmoet elkaar het hele jaar, daar willen we bij deze aftrap in het bijzonder de aandacht op vestigen. Daarnaast gaan we in op de Week tegen Eenzaamheid samen met WestlandOntmoet.

Je leest het goed, vanaf 2021 vindt WestlandOntmoet het hele jaar plaats. Daarnaast is dit jaar de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober. In die week willen we onder de noemer WestlandOntmoet extra aandacht zullen besteden aan de ontmoetingen én aan het platform waarop Westlanders alle ontmoetingsactiviteiten in de regio kunnen aanmelden en vinden.

Tijdens onze virtuele aftrap willen we met jullie terugkijken op het bijzondere ontmoetingen-jaar dat achter ons ligt. Ook kijken we graag vooruit naar de kansen en mogelijkheden die we zien. Daarbij werken we op het moment hard aan de ontwikkeling van een web-app, waardoor de agenda met activiteiten geautomatiseerd te vullen is, eenvoudig zelf aan te passen en offline beschikbaar is. We delen dit als primeur graag eerst jullie, zodat we het daarna breed kunnen presenteren tijdens het digitale congres Een tegen Eenzaamheid op 25 maart.

Aftrap WestlandOntmoet

Datum                  16 maart

Tijd                        10.30 tot 11.30 uur

Locatie                 Online via Teams

Meld je direct aan >

Ben jij erbij? Meld je dan direct aan door een antwoord op deze mail te sturen. We zorgen dan dat je tijdig over de TEAMS-link beschikt.

Namens WestlandOntmoet

met vriendelijke groet

Anita Bassie

WestlandOntmoet

info@WestlandOntmoet.nl
www.WestlandOntmoet.nl