Met de billen bloot …

Na het uitkomen van de verschillende programma’s van de politieke partijen in Westland worden de lijsttrekkers thans – middels interview – aan de tand gevoeld. De resultaten daarvan zijn te zien in het seniorenjournaal “Senior in Beeld”.

Vandaag kwamen Ulbe Spaans (GroenLinks) en Remmert Keizer (GemeenteBelang Westland) naar een restaurant op het Wilhelminaplein, alwaar de RITV-vragensteller de heren vroeg hun licht te laten schijnen op seniorgerelateerde speerpunten in hun actuele programma. Vrijdag 26 januari zal het seniorenjournaal daarvan verslag doen.

De heren Van der Mark (CDA), Duijsens (Westland Verstandig), Van Koppen (LPF), Hofland (D’66) en De Gier (PvdA) hebben zich reeds uitgelaten over seniorgevoelige zaken aangaande o.a. zorg, welzijn, mobiliteit en veiligheid.

U kunt hun uitspraken terugvinden in de reeds uitgebrachte seniorenjournaals van de afgelopen maanden (zie: startpagina van deze website).

Op vrijdag 9 februari kunt u in ‘s-Gravenzande (De Brug) het “Politiek Debat” bijwonen, waarbij alle lijsttrekkers acte de présence zullen geven. Nadere detailgegevens leest u in de plaatselijke bladen, die tussen 17 en 19 januari uitkomen. (bron: Seniorenraad)