Levenstestament

Twee testamenten en twee levenstestamenten voor slechts 798 euro
Met een goed testament bespaar je op zorgkosten en erfbelasting. Als je een testament van voor 2003 hebt, is dit doorgaans nog niet goed geregeld.

In een levenstestament bepaal je wie jouw zaken mag regelen als je dat zelf niet meer kunt, bijvoorbeeld door dementie, ziekte of een ongeval. Ook kun je in je levenstestament de medische volmacht regelen en medische wensen vastleggen.

Let op: je eventuele partner of kinderen zijn niet automatisch bevoegd je te vertegenwoordigen, een levenstestament is noodzakelijk!

Je kunt testament en levenstestament nu zeer voordelig via NuNotariaat regelen. NuNotariaat werkt met meer dan 50 notariskantoren samen, waar je de akte ondertekent (inbegrepen in de prijs).

Gemiddeld ligt het tarief voor twee testamenten en twee levenstestamenten op 1650 euro (Bron: degoedkooptstenotaris). Je bespaart dan ook fors door je akten via NuNotariaat te regelen.

Je regelt bij NuNotariaat in je testament een opvullegaat waarmee je erfbelasting uitstelt en bespaart. Ook bevat het testament een zgn AWBZ-clausule waarmee je bespaart op zorgkosten bij opname in een zorginstelling.

In je levenstestament wijs je je partner of iemand anders aan als gevolmachtigde en kun je opvolgend gevolmachtigden aanwijzen. Daarbij kun je ook de medische volmacht en medische wensen vastleggen in het levenstestament.

De akten via NuNotariaat zijn buitengewoon compleet en voldoen aan alle eisen. Je passeert je akte bij 1 van de meer dan 50 aangesloten notariskantoren (inbegrepen in de prijs). De akte wordt officieel geregistreerd bij het C(L)TR.

Om je optimaal te informeren, verstrekt NuNotariaat gratis en vrijblijvende informatiepakketten. Daarin leggen we je uit wat je regelt in het testament en het levenstestament. Ook kun je het voorbeeld van alle akten inzien en de uitgebreide toelichting op de inhoud van de akte doornemen (in begrijpelijk Nederlands).
Bespaar en ga naar www.nunotariaat.nl