Koren zingen voor Ouderen

Jaarlijks treden honderden koren en muziekverenigingen uit de regio van Fonds 1818 op in verpleeg- en verzorgingshuizen voor ouderen en mensen met een beperking. Koren zingen voor Ouderen brengt beide partijen samen en geeft de koren een vergoeding voor hun optreden.

Jouw account op KZVO

Koren kunnen gelukkig weer steeds vaker optreden in zorginstellingen. Vanaf 1 november is het weer mogelijk om afspraken te maken voor optredens in 2022.

Deed jouw koor of instelling al eerder mee? Dan heb je een account. Log in met de jouw bekende gegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord bij inloggen/registreren of stuur een mail naar kzvo@fonds1818.nl. Ben je het e-mailadres vergeten van je account stuur ook dan een mail naar kzvo@fonds1818.nl.

Alleen als jouw koor of instelling nieuw is bij Koren zingen voor Ouderen is het nodig om een account aan te maken. Je kunt dit controleren door bij Locaties of Koren te zoeken of jouw locatie of koor al in de lijst met deelnemers staat.

Wil je als koor of zorginstelling uit onze regio graag deelnemen aan Koren zingen voor Ouderen? Je bent van harte welkom! (ga naar onze hoofdwebsite voor de regiokaart)
Wel willen we je vragen of je eerst de procedure goed wilt doorlezen, zodat je zeker weet dat je kunt meedoen. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan kun je jouw koor of zorglocatie via het menu bovenaan bij ‘Inloggen/registreren’ aanmelden en op elk moment inloggen en op zoek gaan naar de perfecte match.

Plezier en energie!

Zangkoren zijn er in alle soorten en maten. Van shantygroepen die schuimende zeemansliederen ten gehore brengen tot vrouwenkoren met a capellaversies van de laatste pophits. Hoewel de genres sterk uiteenlopen, hoor je deze twee termen overal klinken: plezier en energie! Dat geldt niet alleen voor de uitvoerende partijen, maar zeker ook voor de luisteraars. Koren zingen voor Ouderen laat duizenden mensen in de regio van Fonds 1818 genieten – van de muziek, maar zeker ook van het gezellige samenzijn.“ Het is zo bevrijdend om mee te doen. Samen zingen is heerlijk! ”Deelnemer Koren zingen voor Ouderen.

Bron: Fonds 1818